Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов: Поддържаме резултати с мерките. Българите не усещат, че има епидемия

/
/
219 Views

Кадър Б. Борисов Фейсбук

„В България при стриктно спазвани мерки и в същото време – най-либералните в Европа, поддържаме резултати, които дават възможност на хората да живеят нормално.

Advertisement:

Българите не усещат, че има пандемия, така както в другите европейски държави. Така че, да продължим по този начин”, е отбелязал премиерът Бойко Борисов, предаде vesti.bg.

 

 

 

В рамките на заседанието на кабинета министърът на здравеопазването Костадин Ангелов е докладвал на премиера актуалната ситуация в страната. „По отношение на създадената организация за мобилните екипи, днес имаме заявени нужди от Ахтопол, където сме изпратили мобилен екип от РЗИ-Бургас, а други два екипа са в селата над Велико Търново – в Хаинбоаз. Там също днес започва ваксинация”, е посочил здравният министър. Ангелов е добавил, че всички кметове в страната са информирани за възможността за заявка за мобилни екипи и здравните власти им съдействат максимално бързо.

Премиерът Бойко Борисов е изразил убеденост, че въпреки предизвикателствата, породени от пандемията, Европейската комисия ще предприеме необходимите действия за осигуряването на ритмични доставки от ваксини.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar