Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов показва АМ “Струма” на ген. Мутафчийски: Каква красота! Ние не спряхме да строим. Затова ваксинирайте здраво

/
/
47 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов продължава да инспектира ежедневно възловите места, на които се строи. Този път заедно с него беше един мъж, който нашумя през последната година покрай коронавируса. Министър-председателят показа на председателя на НОЩ проф. Венцислав Мутафчийски строежа на АМ “Струма”. Това стана ясно от видео, публикувано в профила на премира във Фейсбук.

 

 

 

 

,Тунелите има още по 50-60 метра да се правят. Март месец ще можем да минем от единия до другия край на тунелите. Мостът ще е готов едната страна. Идеята е стане ли готово в едната посока да се облекчи много трафика. Двата тунела едновременно се работят. Тези 10 км ги минаваш за няколко минути. Да видиш “Струма” каква беше, гледай сега всичко вече е вътре във водата. На 40-50 м са пилоните. Огромно съоръжение, голяма красота! Тук са 100 м денивелация. Всичко това с багерите виждаш как е изядено, изядено, изядено”, коментира премиерът, докато проф. Мутафчийски само кимаше одобрително.

,,Затова ваксинирайте здраво. Ваксинирайте, лекувайте, да ги върнем по-бързо хората към нормалния живот. Това е най-важното. Огромна работа вършите. Ние не спряхме строителството като в много други държави”, обясни още Борисов на ген. Мутафчийски, пише eurocom.bg.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!