Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов: По 50 лева на пенсионерите, ако ние сме следващото правителство

/
/
451 Views

Борисов: Пенсионерите ще получат за втори пореден месец 50 лв. към пенсиите  си - 24chasa.bg

„Кой ще изпълнява следващия бюджет? Ще го изпълняваме пак ние, с парите, които сме си осигурили ние!“, това каза в министър-председателят Бойко Борисов във видеовръзка с министри от кабинета, която публикува във Фейсбук.

От думите на Борисов става ясно, че са правени различни разчети за следващия бюджет. „При вариант първи – ние сме следващото правителство, продължаваме да изпълняваме всички тези мерки, докато има пандемия. По 50 лева на пенсионери, всички, които са първа линия… Ние не правим предизборни бюджети, това е следизборен бюджет – да може да има хора, които да продължат да живеят и работят в България. Толкоз“, казва министър-председателят.

Advertisement:

 

 

 

 

Той обаче не разкрива какви са другите варианти на бюджета, по-точно, ако ГЕРБ не спечелят изборите.

„Съвестта ми е чиста, на три съвета в Брюксел съм се молил като малко дете, включително и пред медиите, да се подготвим за днешния ден, за декември – все едно глас в пустиня. И сега като гледам какво става във Франция, в Белгия – икономиката замина. Тези 750 млрд., за които още не сме започнали процедура за Фонда за подпомагане, вече са стотинки“, казва още Борисов по отношение на ситуацията в ЕС.

Премиерът не пропусна да атакува опозицията и по-точно БСП, като пак даде поредица от примери за „тежкото наследство“ в началото на управлението на ГЕРБ и заяви, че социалистите нямат морално право да го упрекват.

„Кой ще е премиер, кой ще управлява – знае Господ и българският народ!“, заяви Борисов.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar