Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов сдава властта до края на седмицата?

/
/
421 Views

 

Премиерът Бойко Борисов даде нова заявка за промяна във властта, като обяви, че до 2-3 дни ще излезе с “интересни решения”, за да успокои народа. Изявлението той направи от джипката, с която заедно със зам.-регионалния министър Николай Нанков инспектира АМ “Тракия”. 

 

 

 

 

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят”, каза още премиерът. „Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”. И продължи: “Искаш да влезеш в парламента, да съборя правителството, да се напъна за силна опозиция, а кой ще доведеш за опозиция. Не ти ли е мила държавата? Всичко това ще спре”, обяви той.

Advertisement:

 

 

 

 

 

Премиерът коментира и скандалния запис на Христо Иванов, разкриващ заверата с Маджо: “Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш”, заяви Борисов. Той заяви, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види гузната физиономия. Нанков пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar