Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов се обяви за спасител на Европа от мигрантите

/
/
1839 Views
Advertisement:

Advertisement:

“Позволете ми да поздравим избора на младежите. Проведох много срещи с тях и се радвам, че са ме послушали.” Това заяви Бойко Борисов пред МГЕРБ.

“Какво да ви кажа, яд ги е, че не могат да са като нас. Сивия кардинал Капон, тя си знае защо я наричам така, говори за мен като за диктатор. Е, как вървите по улиците с диктатор. Е, сега имате диктатор.”, отсече Борисов.

“ГЕРБ в България е 1-ва. БСП щели да водят разговори – с кого. В Петък Трифонов обясни колко прозрачно вървят преговорите. “, потресен е бившият министър-председател.

Единствената цел на тези хора е да има второ мандат на Радев и няма да се спрат пред нищо. Коя нормална държава ще харчи близо половин милиард лева, за да се провеждат избори след избори, попит бившият премиер. Той каза, че скоро няма има пари дори до пенсии заради лошото финансово управление.

“Тогава ще си отидат кой в Канада, кой в Англия и после ние ще трябва да им оправяме делата и да спасяваме държавата”

Направихме и споразумение във Варна между ЕС и Ердоган, които аз поканих и Турция стана преграда за ЕС. Това е моделът Борисов! А кой е техният модел? Щели да вдигат пенсиите, но не са осигурили пари за това и не казват кой ще ги плаща после тези пари.  Искат правителство, докато се избере Радев, това е целта им”, категоричен бе Борисов и каза, че той е давал над година и половина помощ от 50 лв. на пенсионерите, които сега са били спрени.

“Наще приятели от “Да, България”, гласуват бюджета без да мислят. Те не слушат ли своите икономисти. Страшен популизъм”, каза Борисов.

“Рашков да не крие колко са нелегалните мигранти. Той само лъже, че сме подслушвали политици, а трети избори дойдоха, още не сме разбрали кой сме подслушвали. Денков в образованието повтаря на 100% каквото казва Вълчев, а няма смелостта да се изправи да каже – започваме присъствено обучение. Ама проспахме ваксинацията”, ядосан е председателят на ПП ГЕРБ.

“Абе , скъпи мои, защо армията е на границата? Какво ще ги прави там тия хора, ще ги стреля ли? Вие виждате, американците пехотинци носят бебета. Ако искате да се свърши работа, трябва с Брюксел да се работи. Ако не можете, потърсете ме. Пак ще ви свърша работата. Не заради вас, заради народа.”, подчерта Борисов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!