Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов смени джипката с Шкода

/
/
1166 Views
Advertisement:

Advertisement:

“По поръчка на олигарсите ни направиха лесна мишена в знак на благодарност за хиляди успешни акции. Най-добрите в света. Само шайката на Радев ще бъде охранявана”, коментира от Шкодата Борисов решението да се махне охраната на НСО на главния прокурор, бившите премиери и председатели на НС.

Бившият премиер Бойко Борисов отново се включи на живо във фейсбук от возилото. Той обаче не бе в джипа, с който го правеше преди, а с Шкода.

“По-тесничка е ама с джипа много ги дразнех”, каза той докато караше по ремонтиран, но непуснат участък от автомагистрала “Хемус”.

Той посочи колко добре е свършена работата по негово време. “Вижте каква красота. Всичко това го направихме. Сега са оставили 5-6 работника, колкото да се вижда, че се работи. Но няма една машина. Вместо българите да го карат и да го ползват, една леличка обяснява кое е на Апи, кое на кого е.  Това е икономическия растеж, модела Радев. Абсолютно готово е, но само да не кажат, че е  направено от нас. Щеше да е готова до Търново вече “Хемус”. Дори са готови да го взривят, само да не кажат, че ние сме го направили”, каза той.


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!