Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов съобщи тъжна вест на ГЕРБ

/
/
4882 Views

Правителството няма да падне.

С тази тъжна вест Борисов помрачи настроението на електората на ГЕРБ.

Advertisement:

„На Кирил Петков всичко му е построено от нас. Негодници, само Борисов ви е виновен. Юни месец няма да е готова гръцката връзка. Дай боже, ноември да потече, но гърците трябва да започнат да правят компресори”. Така лидерът на ГЕРБ коментира гръцката газова връзка с България. От партията му твърдят, че България е 100% диверсифицирана. В противен случай в момента бизнесът щял да е спрял работа

„Стига сте обслужвали чужди интереси, мили мои приятели! Балкански поток е 100% български, 100% държавен, не ги е срам да говорят, че на Путин бил”, каза още Борисов, цитиран от Нова телевизия.

„Това правителство няма да падне. Такива пари имат да разделят, че няма да паднат. Радев избухна, защото му се държат на врата. Нинова и Радев са като майка и баща на отрочето („Продължаваме промяната”, бел. ред.) – единият го подхвърля на другия, той го връща и казва „Не, не, твое си е“. С тези думи лидерът на ГЕРБ коментира вътрешнополитическата обстановка у нас. По думите му Нинова няма да излезе от коалицията. „Ще сложи една остра декларация, но ще каже, че щом парламентът го е решил, ще се съобрази. Ако не стане така, ще се извиня“, допълни той.

Борисов коментира и войната в Украйна. „Ако бях журналист, щях да попитам как убиват хора в жилищни блокове, детски градини, болници, петролни бази, а две неща се пазят като зениците на очите. Нито един газопровод няма ударен – нито от едните, нито от другите, както и склад за храни“, подчерта той.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar