Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов с нова мъжкарска проява: Даде палтото си на преводачката

/
/
297 Views

Кадър Б.Борисов ФБ

Бойко Борисов започна по традиция да раздава връхните си дрехи на хора, които участват в клиповете му във Фейсбук.

Advertisement:

Наскоро той даде сакото си на работник на магистрала „Хемус“, който се оказа и общински съветник от ГЕРБ.

Сега той даде якето си на преводачката, която не беше се облякла достатъчно топло.

Той инспектира напредъка по разширението на газопреносната ни система край Пирдоп. Заедно с него беше и изпълнителният директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД Владимир Малинов.

 

 

По време на разговора, който се състоя на работната площадка, Борисов свали якето си и го даде на преводачката на Ролънд Харингс – изпълнителен директор на „Аурубис“, чийто завод у нас се намира именно между Пирдоп и Златица.

Представител на завода „Аурубис“ изтъкна, че за компанията завършването на този газопровод е много важно. Заводът е разположен между градовете Пирдоп и Златица, на около 80 км източно от София. Премиерът Борисов неколкократно подчерта, че те са най-големият данъкоплатец в България. Той изтъкна и ангажираността им с опазването на околната среда. Министър-председателят припомни, че до края на годината ще бъде готов интерконекторът България-Гърция.

Премиерът поясни, че от „Аурубис“ са най-големият данъкоплатец в България и са ангажирани в опазването на околната среда. По думите му газопроводът освен за този завод, е за целия регион – Панагюрище, Пирдоп, Челопеч и други.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar