Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов, 2013 г.: Излизайте на улицата, за да падне правителството!

/
/
392 Views

1387641882_4_559x345

Припомняме един призив на същия този Бойко Борисов от 2013 г., който днес е в същото положение, в което беше Орешарски… 

 

Ето едно към едно информацията от сайта Оф нюз с дата 2 септември 2013 г:

Advertisement:

 

 

Политическата ситуация в страната е напрегната. Намираме се в политическа и институционална криза и трябва да търсим бърз изход от нея. Колкото повече хора излязат на улицата тези дни, толкова по-бързо това правителство ще си отиде, посочва председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление по повод предстоящата парламентарна сесия.

 

 

 

Държавата не работи, институциите са блокирани, БСП прави собствената си политика „на заем“ и на гърба на всички българи и техните деца, които трябва да изплащат дълговете й.100-те дни на правителството показаха, че то не може да решава проблеми, но чудесно се справя със създаването на проблеми. Продължаването на неговото съществуване крие рискове за страната и нейното бъдеще, категоричен е Борисов.

 

 

Отхвърляме предложението на Сергей Станишев за съгласие по предложените от него национални приоритети. Те са изработени в неговия кабинет и не са известни на политическите и гражданските организации, на президента, на широката общественост. Националните приоритети не могат да бъдат формулирани и наложени от един непопулярен лидер или от партии с ниска обществена подкрепа и загубено доверие, посочва лидерът на ГЕРБ.

 

 

 

Приемаме исканията на протестиращите като основателни и справедливи. Солидарни сме с тях и изразяваме уважение към упоритостта и последователността на усилията на всички, които 80 дни не се отказват от протестите. Приемаме призива за незабавна оставка на правителството и се обявяваме за нови избори до края на годината.Присъединяваме се към апела всеки гражданин и всяка партия, които искат оставка на правителството и незабавни избори, да се включи към протестните действия още на 4-ти септември, заявява Борисов.

 

 

ГЕРБ ще присъстваме на откриването на есенната сесия на Народното събрание на 4-ти септември, за да призовем за оставката на правителството. Основната цел на ГЕРБ в парламента е да работи за осигуряването и провеждането на предсрочните избори, казва още бившият премиер.

 

Източник Оф нюз

 

https://m.offnews.bg/news/Balgariia_1/Borisov-Izlizajte-na-ulitcata-za-da-padne-pravitelstvoto_237151.html?allr=true&order=ASC

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar