Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Боряна Калейн стана “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година”

/
/
2 Views

Снимка: Facebook/Българска федерация художествена гимнастика

Боряна Калейн стана “Гимнастичка №1 на Европа на 2021 година”. Гимнастичката  получи своята награда лично от президента на Европейската гимнастика на престижна церемония в Мюнхен, Германия, предаде БГНЕС.

Advertisement:

Вицешампионката от Европейското първенство във Варна през 2021 година спечели убедително оспорваната класация с 97.746 гласа.

Заедно с Боряна Калейн на първите награди на Европейската гимнастика, е и личният ѝ треньор Мариана Памукова и президентът на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев.

Наградата на Боряна бе връчена лично от президента на Европейската гимнастика г-н Фарид Гаибов.

“Да бъда избрана за “Гимнастичка на годината”, е огромно признание! Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен! Тази награда ще ми бъде една голяма мотивация за това да не спирам да се опитвам да показвам една по-различна гимнастика на килима!”, заяви Калейн за Facebook страницата на БФХГ.

Точно след месец ще видим Боряна Калейн отново на килима в битка за световната титла на 39-то Световно първенство по художествена гимнастика от 14-ти до 18-ти септември в зала “Арена Армеец”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar