Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бурни освирквания към Валери Симеонов, след жест от прозореца на Партийния дом

/
/
289 Views
Advertisement:

Валери Симеонов бе заснет от прозореца на министерски съвет.

Кадърът на видеото е замазан леко, но според изданието е показал среден пръст.  Случилото се предизвика бурно освиркване, става ясно от кадри, разпространени в социалните мрежи. Последвали са бурни освирквания. Видеото е заснето от TrafficNews.

Advertisement:

От проправителствената медия Пик защитиха Симеонов и обявиха, че това е фалшификат.

„Пореден фейк, целящ да омаскари Валери Симеонов, се появи в определени медии собственост на подсъдими олигарси. Както и при предишната атака с манипулираните изказвания на лидера на НФСБ за хората с увреждания, и сега се изопачава истината.“, пишат от Пик.

„Лидерът на НФСБ беше скандализиран от новината да фейк съчиненията с него. Пред ПИК той заяви, че за пореден път става жертва на целенасочена атака.
„Излязох на прозореца, за да видя ресторантьорите и да ги подкрепя. Аз съм единственият политик, който от самото начало стои твърдо зад техните искания, а дори само през последната седмица го заявих два пъти в свои медиини изяви. От самото начало казвам, че ресторантите и заведенията трябва да работят и не те са опасността, а училищата. Децата не трябва да бъдат връщани на училище“, каза Симеонов.

 

 

 

 

На площада се намират стотици представители на затворените заради епидемията сектори. Граждани от цялата страна настояват помощите, отпуснати от държавата, в крайна сметка да стигнат до пострадалите бизнеси.

Исканията им са и да отворят отново врати на 1 февруари, а не както предвижда заповедта на здравния министър в момента – от 1 март. Тя обаче засяга само дневните заведения. Не е ясно какво ще се случи с баровете и нощните клубове.

Всъщност показването на среден пръст не е нещо за патриотите. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов го направи на живо в ефира на Канал 3 преди около година. Може би, е част от демонстрацията на мъжкарство и традиционните ценности, на които се крепи рейтинга на такъв тип политици.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar