Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Българин и украинец се сбиха в центъра на София

/
/
1688 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадър Парламент

Меле между българин и украинец в центъра на София бе заснето от минувачи.

От клипа се вижда как нашенецът атакува и напада с викове човека с украинска кола, но той му отвръща и нашенеца пада на земята.

Българинът бива защитен от жена с розово сако, което го спасява от загуба на битката.

Сбиването е на една от най-елитните улици “Раковски” пред сградата на министерството на финансите, предаде Gospodari.com

От кадрите се вижда как българин крещи и ръкомаха срещу шофьора на спрян “Мерцедес”. В сцената активно участва и жена в розово сако на страната на българина. Виждаме агресивния нашенец да се крие зад гърба ѝ, което предизвика гнева и подигравките на потребители в социалните мрежи.

Не става ясно каква е причината за инцидента, но автомобилът е спрял насред улицата, докато двамата разярени мъже се налагат един друг.

“Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе” крещи сънародникът ни, след което украинецът побеснява и двамата се озовават на земята.

“Ей това са украинците, виждате ли”, чуваме българина да обяснява на събралите се сеирджии, след като се изправя. Чува се и глас “Айде спрете го да го пребием”. А когато украинецът потегля с колата си от мястото, посяга и чупи страничното му огледало.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!