Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Българка в Топ 10 на най-красивите жени без грим

/
/
425 Views

Виктория Лазарова девета на международен конкурс в Тайланд, миските с шлемове

Българка влезе в Топ 10 на най-красивите лица в света без грим. Моделката Виктория Лазарова зае деветата позиция на международния конкурс „Мис Гранд Интернешънъл“, който се провежда в момента в Тайланд. В него участват всички миски по света, грабнали титлата „Мис Гранд“ за съответната държава. Заради коронавируса те са с предпазни шлемове по време на всички организирани мероприятия.

Advertisement:

„Българи, постигнахме световен успех! Събрахме над 22 000 споделяния за по-малко от два дни. Горда съм, че успяхме да класираме нашата малка, но достойна България. Първата част от конкурса е успешна“, сподели щастливата Виктория, след като научи за доброто представяне.

По време на престоя си в азиатската страна претендентките за короната преминават през различни срещи с местната култура и ритуали. Един от обичаите в Тайланд е потапянето на цветето лотос в светена вода и докосването му до косата, което се счита за благославяне.

„Толкова съм влюбена в тайландската култура. Всичко тук е много цветно и някак вълшебно, а енергията е просто невероятна“, разкрива още брюнетката.

21-годишната пловдивчанка е студентка в УНСС. Владее английски, италиански и руски език. През свободното си време се занимава с организиране на събития и театрално изкуство. Виктория е носителка на титлата „Мис Родопи 2018“, подгласничка е била на Мис Пловдив 2017 и Кралица на София 2020. Почитателка е на естествената красота, което й помага да заеме едно от челните места в света за най-красиво лице без грим.

 

Мис Гранд България 2021 без грим

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar