Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Български евродепутат: Всеки заблуден трябва да зъзне, да преживее режим на тока

/
/
10 Views
Advertisement:

Кадър БТВ

Шокиращ пост във Фейсбук пусна евродепутатът Иво Христов, който беше началник на шаба на президента Румен Радев.

Advertisement:

Ето размислите на Христов за газовата криза:

„Трябва ли да се възстановят доставките от “Газпром”? Според мен не. Това би означавало да се изтрият вересиите на онези, които създадоха кризата. На посредниците-комисионери. В краткосрочен план това спасява зимата, за което служебният кабинет ще бъде демонизиран.

По-оздравително ще е всеки, и последният заблуден, да преживее режим на тока, да зъзне, да чака митичните танкери, да се чуди кога и как да се къпе, как да зареди айфона си, че да пише статуси.

Едва тогава ще изградим стаден имунитет срещу демагогията, която ни доведе дотук“.

Мнението му отдолу беше подкрепено от хора като Нона Йотова. Други го попитаха дали ще е на същото мнение, ако газът не стигне и до Брюксел.

Ето част от коментарите:

„Лесно е да се говори от Брюксел. Народът не бива и не може са бъде наказван заради лошите си управници с мотива „да му дойде акъла в главата“. Това е демагогия.“

Стаден имунитет срещу кремълското изнудване трябва да се изгради. Енергийната зависимост от един терористичен режим е равносилна на зависимост от дрога и отношения с наркодилър.

Ооооо,и режим на тока и купони за хляб и Луканова зима,също и Виденова такава и какво ли още не е преживял този народ под „мъдрото“ управление на знайни и незнайни „държавници“.

Иво много възрастни хора ще са изправени директно пред смъртта. Ок, ние някак по – младите ще го преминем, тези които имат големи заплати доста леко…. но родителите ни, пенсионерите…

Подсетихте ме за блокадата на Ленинград 1941/1943. Важното е за какво ще похарчиш духа си.Защо трябва да се страхуваме от демокрацията и да ръкопляскаме на монопола?! Идеята за диверсификацията на България тръгна мнооого назад в годините. Комисионерите ли пречеха да я имаме днес? И, ако бе станала, това ли щеше да е водещата тема?“

Всъщност България е преживяла режим на тока няколко пъти без оглед на това, че има непрекъснати газови доставки от Русия.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar