Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бясна гонка с полицията в насрещото на пътя Созопол – Бургас, много катастрофи

/
/
8 Views

Кадър ФБ, Бургас 24

Бясна гонка с полицията край Бургас.

Advertisement:

Шофьорът се е опитал да избегне полицейска проверка

47-годишен грузински гражданин, превозващ нелегално мигранти, предизвика серия от катастрофи по пътя Созопол-Бургас. Той е карал близо 10 километра в насрещното движение, за да избяга от служители на „Гранична полиция”. Сигналът за това е подаден на телефон 112 около 13 часа, предаде Нова тв

Шофьорът, разбирайки, че при Крайморие е образувано временно КПП на „Гранична полиция”, за да избегне проверка, рязко спира и обръща посоката на движение като тръгва срещу движещите се коли.

Автомобилът успява да блъсне странично четири коли, като в района на „Ченгене скеле” допуска челен сблъсък с друг автомобил с бургаска регистрация. Шофьорът му е пострадал и е откаран за лечение в УМБАЛ-Бургас.

Водачът на автомобила и мигрантите, превозвани както в купето, така и в багажника, са избягали в гориста местност, но благодарение на действията на 4 екипа от граничен полицейски участък-Бургас и сектор „Специализирани тактически действия” към РДГП Бургас са задържани.

Към момента е установено, че грузинският гражданин е превозвал 12 мъже от сирийски произход, като те заедно са преминали нелегално границата на страната.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar