Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Валери Найденов: България без НАТО е със свалени гащи

/
/
1163 Views
Advertisement:

Advertisement:

кадър БНТ

България не може да съществува без да е част от някакъв съюз за колективна защита. Русия ни изхвърли от своя съюз, прекрати по свое желание прекрати и търговските споразумения. Поради липса на друг страната ни е в НАТО, това коментира по БНТ журналистът Валери Найденов. Той коментира ултиматума на Русия към САЩ за това НАТО да напусне България и Румъния.

България без НАТО е беззащитна, със свалени гащи, заяви Найденов. Той подчерта също, че американските военни у нас е важно да останат и да продължат работата си. По думите на журналист, в момента контингентът е от около 500 души, които се занимават основно с киберсигурност.

В разговора взе участие и журналистката Валерия Велева, която коментира, че заплахите на Русия към НАТО за част от „дрънкането на оръжие” в противопоставянето между Москва и Вашингтон. Тя похвали реакцията на българските политици и държавни институции, които според нея са отговорили мълниеносно на отправената заплаха.

Advertisement:

1 Comments

  1. Нагъл продажник, капиталистически олигофрен…На кои се надаш бе да те спасява, на нато ли бе смешник…Пак велика Русия ще ви спасява задниците лайнени…За кои ли път…Неблагодарни мишки сте, корумпирани боклуци…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!