Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Валери Симеонов пред Пик: Кирилов бе принесен в жертва! По същия варварски начин пренасяли хора в жертви с молитви за дъжд

/
/
445 Views

Това е поредната жертва на сбъркания политически живот в България. Когато един честен човек, който не може да бъде обвинен в нито в непрофесионализъм, нито в корупция, нито каквото и да било, каза пред проправителствената медия „Пик“ лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

„Човек с безупречна професионална кариера е принесен в жертва, по същия варварски начин, както са го правили в средновековните общества и племена. Когато са пренасяли хора в жертви с молитви за дъжд с опит да се повлияе върху процеси, които тези първобитни хора не са разбирали. Жертвата на Кирилов нито ще успокои протеста, който и без друго си гасне от естествени причини, нито по някакъв начин ще повлияе на обществените нагласи. Това е поредната безсмислена жертва на един за мен стойностен човек.

Advertisement:

 

 

Дори и той да я е подал е под влиянието на председателя на ГЕРБ. Според мен с това ГЕРБ търпи поредната тежка кадрова загуба. Все пак няма партия, която да е с неограничен кадрови потенциал. Но това са техни неща и да ги решава техния председател.

Не е обсъждана. До колкото знам премиера е заявил, че ще я обсъдим. Така или иначе ние ще имаме политически съвет и ще говорим. Все пак, когато има собственоръчно подписана оставка ще бъде по-трудно. Аз казвам моята категорична позиция, че това е поредната безсмислена жертва.

Цялото интервю в https://pik.bg/

 

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar