Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Валери Симеонов: Решено е – безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди вота. Само излишни разходи са

/
/
344 Views

„Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план“, обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред БНТ, цитирани и от offnews.bg.

Управляващата коалиция била силна и ще си свърши работата докрай, смята единият от коалиционните партньори на ГЕРБ.

Advertisement:

 

 

ВИДЕО ТУК

Според Симеонов предишните избори са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Румен Радев, на евроизборите – и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

„Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март“, каза той.

И уточни, че в последните години България имала прогресивно развитие с добри икономически показатели.

В подкрепа на твърдението си Симеонов посочи, че минималните пенсии вече са 300 лв. „Защо никой не говори за това? Защо никой не оценя всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт – при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.“, възмути се лидерът на НФСБ.

Според него през последните 30 г. не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Многократно е отправял покана към протестиращите за разговор, но не получавал отговор.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar