Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Валери Симеонов с остро обръщение към Бойко Борисов, зове за намеса на МВР

/
/
624 Views

Валери Симеонов

„Призовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да влязат в правомощията си и да прекратят незаконните блокади в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и всички останали градове, където има такива. Подобни действия на протестиращите са издевателство и терор над обикновените граждани, които съблюдават реда и закона“.

Това заяви пред колегите от БЛИЦ – Валери Симеонов.

Advertisement:

Потърсихме зам.-председателят на Народното събрание по горещите теми от последните дни.

 

 

 

 

 

„Блокирането на областните градове е унизително за българските граждани, които са принудени да заобикалят докато стигнат до работните си места и домовете си. Не може шепа хора да вилнеят безнаказано и грубо да показват законите“, подчерта Валери Симеонов.

Попитаха г-н Симеонов как си обяснява рязката промяна в отношението на Христо Иванов към премиера Борисов. Докато беше правосъден министър Христо Иванов сервилничеше и пускаше раболепни SMS-и на премиера, а сега го обижда по най-вулгарния начин по любимата си телевизия bTV.

„Спомням си, че Борисов прие съдебната реформа, за която толкова настояваха Христо Иванов, Радан Кънев и психодесните. Сега те се чудят какви неща да говорят срещу правителството, а приказките им са като на сърдити деца, на които са взели играчките“, категоричен е бившият вицепремиер.

Според него правителството трябва да изкара докрай управленския си мандат и да не се поддава на уличния натиск.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar