Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Васил Божков : В Брюксел искат да им разкажа за далаверите на Бойко Борисов

/
/
2921 Views
Advertisement:

Advertisement:

В Брюксел проявиха интерес да им разкажа какво се случва в България. Това пише бизнесменът в изгнание Васил Божков във фейсбук страницата си, видя Narod.bg. Той посочва още, че комисията „Магнитски“ в родния парламент все още не е поискала да го изслушавъпреки че той е заявил готовност за това още преди две седмици.

Narod.bg публикува пълния текст на изявлението на Божков:

 

 

„Преди половин месец заявих публично желанието си да бъда изслушан от парламентарната комисия “Магнитски”. Все още никой не ме е потърсил. За сметка на това Европейската комисия потърси властимащите ни във връзка с действията им за прилагане на екстериториални закони на територията на независима държава, членка на Европейския съюз.

Действията на управляващите нарушиха законовите права на хиляди граждани и погазиха Конституцията. Не мога да разбера България независима ли е или сме територия на експерименти, които задокенските господари не могат да си позволят дори в собствената си страна?

Още един път настоявам да бъда изслушан от парламентарната комисия “Магнитски”. Ако те нямат желание, в Брюксел вече проявиха интерес.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!