Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Взрив в болницата в Троян. Зрители пратиха и видео

/
/
356 Views

Взрив в болницата в Троян. Инцидентът е от тази вечер.

Станал е около 20:30 часа тази вечер

Advertisement:

Взрив на газова инсталация в Белодробната болница в Троян. Спукали са се кислородни тръби, захранващи отделение за хора с пневмония. Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер. За това сигнализираха зрители на NOVA в рубриката ни „Моята новина“.

„В двора на Белодробната болница в град Троян се чу взрив и прозорците се разтресоха. Излязохме на терасата, виждаше се огън и се чуваше свистене от изтичане на газ. Подадохме сигнал на 112 и пожарникарите се отзоваха много бързо. Чух, че е от кислородни бутилки”, пише Лилия Виделова.

 

 

 

NOVA потърси за повече информация кмета на града Донка Михайлова. Тя потвърди, че няма постарадали, изтичането на газ е овладяно бързо.

„Сигнал до 112 ни вдигна по тревога. Бяхме на място със зам.-областния управител Илиян Тодоров, с момчетата на Пожарната и РУ на МВР. Тръба, водеща към кислородните бутилки, захранващи едно от отделенията на Белодробна болница се е пръснала. Няколкото болни с пневмонии веднага са захранени с кислород от кислороден концентратор. Няма риск нито за хората от квартала, нито за болните“, написа тя в личния си профил във Facebook.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar