Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Вижте огромния полицейски ресурс, който властта хвърли срещу народа! ВИДЕО

/
/
494 Views

Police

Властта показа днес, че истински се страхува от народа и неговата искрена любов към нея. За тази цел още в ранни зори, сградите на парламента и министерски съвет бяха оградени от многобройни полицейски части.

 

 

 

Странно впечатление направи, че около сградата на президентството нямаше разположени полицейски части.

Advertisement:

 

 

Вероятно са знаели много добре, че народа изпитва истинска любов и доверие единствено към президента Румен Радев, които не се нуждаят от полицейска охрана, каквато е ангажирана в изобилие за депутатите и министрите. Вижте видеото, което е собственост на otupor.com

 

 

Имаме информация, че в София, от цяла България, са събрани 9 хиляди полицаи. Софийската полиция не участва заради неразбирателство с ръководството си. Това съобщи по БНР проф. Велислав Минеков от т. нар. Отровно трио.

Според него на днешния протест полицаите са нарушили закона:

 

 

 

“Те са заградили целия площад пред двореца. Блокиран е целият булевард “Дондуков“, дори движението на градския транспорт по него. Стигна се дотам сутринта да разтоварват пътници от трамваите, което беше грозна сцена”.

 

“Това, което се случи дотук, беше полезно. Европа и светът видяха, че сме управлявани от мафия, бандити и мутри. Журналисти от цял свят са тук и снимат едно интересно събитие”, обобщи Минеков. По думите му от проследяването с дрон е станало ясно, че сутринта е имало около 10 хиляди протестиращи.

 

 

 

 

Как ще се развие протестът в следващите часове?

 

 

 

 

“Като мощен протест. Ще искаме оставка до последно”, беше категоричен проф. Минеков. Според него данните на социологическите агенции, че ГЕРБ продължава да е първа политическа сила, са “социологическа измама”. Той каза, че не знае чия е идеята за листовките с надпис “Оставка или ковчег”, както и за провесените на три места в столицата бесилки с кукли на тях: “Бесилките се слагат нарочно от провокатори, за да може протестът да бъде опорочен“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar