Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Внезапно почина топ полицаят Аркади Николаев

/
/
6921 Views
Advertisement:

Advertisement:

Тъжна вест за пловдивските служители на реда.

Бившият шеф на КАТ и ГД БОП – Пловдив Аркади Николаев е починал внезапно, предаде TrafficNews. На път за ваканция в Гърция му прилошава. Бил е откаран в болница, но лекарите не успели да му помогнат. Вероятно е получил сърдечен удар.

 

Аркади Николаев е емблематична фигура в пловдивската полиция през 90-те. За 20 години в полицията Николаев е минал през различни ръководни постове, като навсякъде оставя следа. И досега старите катаджии наричат средата на 90-те “времето на Аркади”. В продължение на няколко години е началник и на сектора за Борба с организираната престъпност.  На 45 години Николаев приключва с полицейската кариера и започва частен бизнес. За разлика от повечето му колеги, които влизат в сферата на охраната или сигурността, бившият антимафиот решава, че трябва да работи за себе си.

Преподава 4 години в Европейския колеж по икономика и развитие “Мениджмънт на фирмената сигурност”. След това започва собствен бизнес в сферата на търговията със санитарно хигиенно оборудване.

Приятелите ще запомнят Аркади Николаев като човек със собствен стил и неповторимо чувство за хумор, бохем, артист, спортист, градинар. Градската бохема загуби ценител на изкуството, меценат и заклет пътешественик.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!