Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Внучката на Тодор Живков разби Бойко: Можем да отидем в чужбина, но като нямаме пари?

/
/
682 Views

 

 

Евгения Живкова, която е една от наследниците на именития Тодор Живков, в момента не живее особено добре, както говорят легендите!

Хората от рода на Тодор Живков не са милионери, за разлика от днешните управляващи. Истината е, че повечето от тях живеят съвсем обикновено и скромно.

Това се отнася и за внучката на Тато – Евгения. Тя е моден дизайнер, но от години няма възможност да печели много пари от този си занаят.

Advertisement:

Жени Живкова споделя в интервю, че дядо й е бил изключително честен и благ човек, който е помогнал на много хора. Според нея той е мислил за хората, а не като днешните управляващи.

„Понесе тежко предателството на хора от партията. Страдаше да гледа как народът обеднява след идването на демокрацията.“, казва Евгения Живкова, пише Vsekidnevno.com, цитирайки News.bg.

Тодор Живков внучка
Внучката на Тодор Живков живее скромен живот

Живковата внучка не вижда нищо добро в случващото се в България през последните години и смята, че в нейното детство животът у нас е бил многократно по-спокоен и приятен.

„По онова време всяко лято ходехме на море по нашето Черноморие, а сега не можем да си го позволим. Кел файда, че можем да излизаме в чужбина, като на практика не можем да си го позволим“, споделя мнението си Жени.

Както е добре известно, по времето на тоталитаризма българските врати бяха затворени за западния свят и това е една от основните причини мнозина да мразят онзи режим.

 

 

Евгения Живкова е дъщеря на Людмила Живкова от първия й брак. Тя носи фамилията на дядо си, тъй като след смъртта на майка й е осиновена от него, понеже баща й работи във Виена и на практика не може да се грижи за нея.

„През тези над 30 години, в които управлява дядо ми, България беше в пъти по-добре от сега.“, споделя гледната си точка 54-годишната му внучка.

Тя разкрива още, че последните две години от живота на Тодор Живков са били едни от най-щастливите в неговия живот. След като е бил оправдан и пуснат от домашния арест, бившият държавен глава се отдал на пътешествия из България и обиколил много незабравими родни кътчета.

На 5 август се навършват 22 години от кончината на Тодор Живков. Очаква се на този ден внучка му и всички негови близки да посетят Централни софийски гробища, където е погребан.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar