Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Водеща попиля протестиращите, които не пускат линейки

/
/
504 Views

vodeshta-popilia-protestirashtite-koito-394

 

Водещата на новините по Нова телевизия Даниела Тренчева написа гневен коментар по повод протестите и най-вече блокадите на „Орлов мост“. Тя разказа, че не одобрява начина, по който се пресичат правата на обикновените граждани. Особено на тези, които са в линейки или пък очакват при тях да пристигне Спешна помощ.

 

 

И разказва покъртителна история малко след един часа след полунощ на 9 август:

Advertisement:

 

 

„Гледам лайф от протестите, в този час. Палатки, смели хора. Гордеят се, че пропускат линейки, не през Орлов мост, където са палатките, а през локалното. Пият бири, линейките ги заобикалят. Животът и шансът за живот ги заобикалят, простете метафората.

 

Те са се барикадирали с кофите, тези за боклук. Вероятно мирише на какво ли не… Пропускат обаче живеенето в линейките и съживяването. Успех! И респект към всички в Спешна помощ! Има нужда от интубация, определено. Само да уточня- 10-тина секунди заобикаляне са животоспасяващи!

 

 

Онези, 10 секунди по локалното! П.п. Днес чух историята за 96-годишен дядо, който е разчитал на автобус, за да стигне до болница. Объркал се е в маршрутите… заради блокадите…нищо не отивало там, където очаква… Помогнало му е момиче случайно, с такси и молби пред лекари.

 

 

Жена му е неподвижна и го чакала. Лекарствата!!! Извинете, аз бях онази с историите…ама истинските истории… Поздравления за всички, които отстояват, но знаят кое, защо и как!“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar