Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ген. Мутафчийски: Млъквам до президентските избори

/
/
269 Views

Шефът на кризисния щаб ген. Мутафчийски заяви, че не иска думите му да бъдат използвани за политически цели.
С наближаването на президентските избори все по-често името на генерал Венцислав Мутафчийски се спряга като възможна номинация на различни партии, но преди всичко на ГЕРБ.

Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса събра впечатляващ рейтинг и мнозина му предричат голямо бъдеще в политиката, ако реши да свали бялата престилка.

Advertisement:

 

 

 

Затова и евентуален сблъсък между него и поискалия втори мандат настоящ президент Румен Радев изглежда повече от интригуващ. А и в партията на Бойко Борисов още нямат решение кого да изправят срещу сегашния държавен глава.

Веднага след брифинга в четвъртък обаче ген. Мутафчийски сподели, че спира интервютата до вторите избори за годината – тези за президент.

„Не искам думите ми да бъдат използвани за политически цели“, категоричен бе пред „Марица“ шефът на кризисния щаб.

Той няма право да коментира директно политически теми, тъй като като началник на ВМА е под пагон. Но често изказванията му получават коментари от основните играчи сред партиите.

Така индиректно хирургът потвърди, че няма никакво намерение да участва в президентската битка. Според източник на изданието, досега Мутафчийски не е канен на разговори по темата, дори и в неформален формат.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar