Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Георги Марков: Борисов ще се върне на бял кон

/
/
319 Views

Кадър видео БТВ

По думите му Борисов е ветеран и абсолютен европейски шампион по победи с един мандат повече от Ангела Меркел и Виктор Орбан. Той определи Борисов и като старейшината на ЕНП. Марков коментира решението на Борисов да се откаже от депутатското място като силен политически ход.

Advertisement:

Победата на Бойко Борисов е уникална поради две причини. Eдната е заради джипката, която стана символ на промяната в България, а втората- невероятната му международна дейност. Това каза бившият конституционен съдия и кандидат за депутат на ГЕРБ Георги Марков в студиото на Тази сутрин по БТВ.

 

 

„Не може да си возил на джипката Камерън и Орбан, да си ученик на Меркел и да седнеш с Бабикян в един парламент, и да слушаш лудостите на Мая Манолова, каза той иронично“.

Той разкри, че вече се е чувал с Бойко Борисов след парламентарния вот.

Казах му: „Виктор Орбан чакаше осем години унгарските комунисти да продадат държавата, а ти, приятелю, ще чакаш най-много осем месеца. Не ги бива за нищо, смешни са, нямат подкрепа. България трябва да мине през това и ти да се върнеш на бял кон, каза Марков.

Марков също така добави, че Борисов на практика ще управлява още две години, тъй като България освен парламентарна република е и с местно самоуправление.

„По места Борисов продължава да управлява цели 5 млн. българи. Той управлява цялата страна. Продължава международната си дейност като ветеран в ЕНП, а конфигурацията да я решават тези победените“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar