Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Георги Марков от ГЕРБ твърди: 91-годишният Сорос готви колонизиране на България

/
/
2253 Views
Advertisement:

Advertisement:

Вчера Георги Марков от ГЕРБ лепна прякор на Кирил Петков, наричайки го “Киро Байдъна на Сорос”.

Днес той заяви, че Сорос*, който в момента е на 91-години, готви “колонизиране”.

Ето какво пише Марков:

СОРОС НИ ГОТВИ КОЛОНИЗИРАНЕ С: КИРО БАЙДЪНА, ХРИСТО БОЙКИКЕВ И “ДОБЪР ГЕРБАДЖИЯ” КАТО МИТОВ

Бойко не свали гащи на Македония, на третия пол и мигрантите. 120 дни без него България потъна под юмрука на Радев, Рашков и Киро Байдъна.

Ноември да им развалим сценария.

P.S.: Долу неолибералният комунизъм, ликвидиращ християнството в Европа.

*Сорос е американски финансист и милиардер.

Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основател е на благотворителната фондация „Отворено общество“ и е автор на множество книги. Богатството му към 2007 г. е оценено на 8,5 млрд. долара от списание Форбс, с което той се нарежда на 80-о място по богатство в света и 24-то в САЩ. Сумата, която е дарил през 1991 – 2011 г. чрез своята фондация „Отворено общество“, е над 11 млрд. долара.

Преди 2 години милиардерът Сорос заяви, че ще инвестира 1 млрд. долара за финансиране на свободна мрежа от университети по света, за да подпомогне образованието на младите хора и да насърчи „личната независимост“ и да мобилизира хората срещу “настоящите и бъдещите диктатори, както и срещу глобалното затопляне, пише The Wall Street Journal.

Сорос използва традиционната вечеря, която дава всяка година в кулoарите на Световният икономически форум в Давос, за да обяви инициативата си, която самият той определя за най-важната в неговия живот.

Представители на Сорос описаха плана, наречен Университетска мрежа за отворено общество, като сътрудничество между университетите по света, които ще работят за насърчаване на традиционното либерално образование за студентите, като същевременно ще подкрепят желанието и стремежа им към живот в отворено общество.

Дарението е „най-важният проект в моя живот“, коментира Сорос. Той помоли други филантропи да дадат своя принос.

Сорос, който е известен със залагането си срещу британския паунд в началото на 90-те години на миналия век, посвети голяма част от времето и богатството си в борба с деспотичните режими, както самия той ги определя, по целия свят. Той е отявлен критик на китайското правителство и бившия американския президент Доналд Тръмп.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!