Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Георги Флоров пусна снимки в нета: Пребиха ме!

/
/
549 Views

Георги Флоров съобщи, че е бил пребит късно снощи пред магазин в столицата, близо до жилището му, съобщава „ФрогНюз“.

 

 

Той публикува снимки в социалните мрежи. Прави впечатление обаче, че снимките са били пуснати в една единствена група във Facebook – ”Ние искаме оставката на Румен Радев”. Те не са качени в личния профил на Флоров в социалната мрежа.
Според неговия разказ е бил нападнат от трима непознати около 01.10 ч. снощи.

Advertisement:

“Ударите които понесох бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също!”, твърди Флоров, който е шеф на фирма за наемане на статисти.

За случилото се потвърдиха и от Министерството на вътрешните работи пред БНР. Обрадувано е досъдебно производство, по което работи И РУ и СДВР.

Инцидентът е станал на ул. „Крум Попов“ в столичния кв. „Лозенец“.

Флоров сам е повикал екип на „Спешна помощ“ и е освидетелстван. В социалните мрежи е публикуван и документ.

 

 

 

ФрогНюз припомня, че Георги Флоров бе един от мъжете, които преди няколко дни събориха палатковия лагер пред ректората на Софийския университет. Случката бе определена като провокация. По-късно клипове в социалните мрежи отпреди няколко години показаха самопризнание на Флоров, че протестира срещу пари. Георги Флоров е собственик и на агенция за статисти. В социалните мрежи циркулираше и старо видео, в което той облича фалшива полицейска униформа.

Флоров е един от организаторите на контрапротестите в столицата, които от няколко дни обичайно тръгват от Националния дворец на културата и завършват пред Румънското посолство – едно от местата, които бяха спонтанно блокирани от протестиращи и където преди около седмица стана инцидент.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar