Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Георги Харизанов: Снимките с премиера са компромат. Обсъждал съм ги с него. Борисов не ми е казал коя е Мата Хари

/
/
423 Views
Advertisement:

Георги Харизанов призна, че е обсъждал с Бойко Борисов скандалните снимки, на които се виждат премиерът и кюлчето в злато около него.

 

Ходил съм в резиденция „Бояна“. Когато съм бил с дебели дрехи, съм преминавал проверка за оръжие, когато съм с по-леки дрехи, просто си оставям телефона. Това каза в предаването 120 минути по БТВ изпълнителният директор на телевизия „Европа“, член на ГЕРБ и на Института за дясна политика Георги Харизанов.

Advertisement:

Попитан дали лесно се вкарват златни кюлчета и пачки с евро в резиденцията, той каза: „Не нося дамска чанта и не знам дали е лесно. Обсъждал съм снимките с премиера – те са компромат. Няма нужда да ги обсъждам по същество, защото всички знаем какъв начин на живот поддържа той, не мога да свържа снимките с него“.

В отговор на въпрос Харизанов каза, че Бойко Борисов не е споделял пред него коя е Мата Хари (така премиерът Борисов нарече жената, която е внесла златните кюлчета и пачките с евро от снимките – б. ред.). Това трябва да каже прокуратурата, заяви членът на ГЕРБ.

Той каза, че се е срещал с Делян Пеевски веднъж, за около 5 минути. „Просто запознанство, нищо особено“. Попитан какво е последвало от това познанство за него, Харизанов заяви: „Започнах да тичам три пъти по-бързо и ми пораснаха криле“, пише Novini.bg.

Георги Харизанов каза, че няма амбиция за публичен пост в ГЕРБ. Не съм бил кандидат за депутат, както тъврди г-н Цветанов. Всеки, който иска, може да провери това. В партията не изпълнявам никакви формални функции, подчерта той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar