Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

ГЕРБ обвини опозицията за фалшива новина: Пакетите с храни не са раздавани предизборно, а още за Коледа

/
/
270 Views

кадри: Фейсбук/Политическа Партия ГЕРБ, bTV

Пакетите с хранителни продукти, за които в публикации във „Фейсбук“ се твърди, че ГЕРБ раздават предизборно, са дарявани на бедни хора от Плевен и Перник през декември 2020 г. Това обяви на брифинг в централата на партията Георг Георгиев. По думите на Георгиев разпространяваната в социалните мрежи информация е „груба фалшификация“, предаде bTV.

Advertisement:

„Тя се споделя от г-жа Манолова и представителите на нейното формирование, от партията на Васил Божков. Това са хората, които в момента фабрикуват тази много грозна спекулация“, заяви той.

 

 

Тома Биков допълни, че благотворителни кампании се организират редовно от членове на ГЕРБ. По думите му опонентите на партията нямат какво да кажат на избирателите и затова разпространяват фалшиви новини. „Тази кампания, която върви с фалшиви новини, които се произвеждат от сайтове, свързани с водачи на листи в „Мутри вън!“, които се разпространяват от водачи на листи и уж сериозни журналисти, кандидати за депутати от „Демократична България“, и от профила на Васил Божков в Дубай, е симптом, че тези хора не знаят какво да кажат на избирателите си понеже нямат програма, нито знаят как да спечелят изборите, нито как да управляват след това. Единствената им възможност е да произвеждат фалшиви новини, което правят от години“, заяви Биков. Българите не са толкова глупави, за колкото ги смятат Христо Иванов, Мая Манолова и Васил Божков, предупреди той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar