Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Данчо Полицая: Време е за национално обединение зад Генерал Бойко Борисов

/
/
2899 Views
Advertisement:

Advertisement:

Известният в социалната мрежа като Данчо Полицая направи призив във Фейсбук:

“Стабилно правителство може да има, само ако всички заедно се обединим зад Генерал Бойко Борисов! През годините, в които ръководеше България, винаги е бил гарант за налагането на правото и справедливостта в обществото ни!! Време е за национално обединение! Време е да си спомним заръките на Кан Кубрат и да застанем твърди и непреклонни, като сноп пръчки зад любимите ни лидери, за да можем да продължим възходящото развитие на България!”

Разбира се, не му остават длъжни и други коментатори:

“д-р.Гълъбова,къде сте?”, гласи един от първите отговори.

Други пишат:

“Тоя пак не си е пил хапчетата и както винаги се намира в друго измерение!”

“ооо, данче, ама теб пак ли те изпуснаха от 4 ти километър???”

Да се обединим зад бойко но ще минат години докато се изредим, а и теб трябва да оправяме.

Данчо Полицая е популярен в социалната мрежа и има около 5000 последователи. Често пуска интересни коментари, но не е ясно дали е реален персонаж и дали изобщо е полицай.

Сам се определя като

“Доблестен и горд полицай! Борец срещу мафията и мутрите! Защитник на България и българите! Достоен последовател на Васил Левски!”

Преди изборите на 4 април Данчо Полицая призовава:

“Братя и сестри българи, днес е изключително важен ден за всеки един от нас, защото се решава съдбата и бъдещето на България! Искам да призова всеки един човек, който се чувства родолюбец, патриот и горд българин да отиде до урните и да пусне гласа си за нашият любим лидер, спасителя на България, Генерал Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ! Генерал Бойко Борисов за 10г управление безспорно се доказа, като най-великият политик в историята на България, вдигайки десетки пъти доходите и построявайки прекрасни пътища, училища, спортни зали и болници за българския народ! В днешните мракобесни времена, не само успя да тушира смъртоносната паднемия Ковид19, но и направи невъзможното, в условията на световна икономическа криза, да намери пари и осигури достоен живот във всяко едно домакинство! Размазвайки комунистите и олигарсите, той върна богатствата на България в ръцете на народа и подсигури старините ни и бъдещето на нашите деца! Задъжително е всички да се обединим зад него за да може да продължи великото си дело, да превърне България в една богата и демократична европейска държава! Имайте предвид, че ако не изберем Генерал Бойко Борисов на изборите, България е затрашена да бъде затрита от олигарси, мафиоти, комунисти и слуги на Русия и Америка, които са окупирали всички други партии! Ако не изберем Генерал Бойко Борисов ще се върне комунизма, ще бъдем превзети от Русия или още по-лошо, ще се озовем под лапите на империалистическите амбиции на новият султан Ердоган! Гласувайте за Генерал Бойко Борисов и аз лично ви гарантирам, че България ще продължи да се развива в това страхотно темпо и в най-скоро време ще настигнем развитите европейски държави по доходи и стандарт на живот! Заедно и обединени за по-добро бъдеще за всеки един Българин!”


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!