Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Две деца се удавиха край Бургас

/
/
1458 Views
Advertisement:

Advertisement:

Голяма трагедия е станала край Бургас.

Телата им са намерени от водолазен екип

Две момчета на 11 и 13 години са се удавили в езерото „Мандра”. Телата им са намерени от водолазен екип към Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури /ИАРА/. Това съобщи Цветелина Рандева, говорител на Областната дирекция на МВР-Бургас, предаде Нова тв.

Около 00:30 часа снощи в четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас е получено съобщение от родителите на двете момчета за това, че излезли да играят по обяд, но след свечеряване не са се прибрали в домовете си. Родителите ги търсили на различни места, звънели на приятели и близки, но след като не открили никакви следи, алармирали в полицията за изчезването на момчетата. Своевременно за провеждане на оперативно-издирвателни действия е сформиран полицейски екип, който проверил още няколко възможности за местонахождението на децата.

Около 9:00 часа днес рибар подал сигнал за това, че във водата на езерото „Мандра” в района на дигата на помпената станция забелязал човешко тяло. Екип водолази извадили трупа на 13-годишното момче.

Със съдействието на служители от ИАРА периметърът на претърсване в езерото е разширен. Около 16:00 часа е открито тялото и на 11-годишното момченце.

При извършения оглед видими следи от насилие не са открити. Намерени и иззети са дрехите, обувките и багажа на децата, оставени на камъни по дигата в близост до мястото, където във водата е намерено първото тяло. Вероятно момчетата са влезли да се къпят в езерото, но по неустановени до момента причини са се удавили. Работата по случая продължава от служители на четвърто Районно управление „Полиция”-Бургас.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!