Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Дейв Майлс стана член в редиците на БСП

/
/
405 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадри: БТВ

Дейв Майлс от Нигерия от вчера е член на БСП. Той е музикант и студент по политология последна година и казва, че левите идеи могат да променят света. Младежът живее в България от пет години. Негови приятели социалисти го запалили по идеята да стане член на БСП, съобщава БТВ.

“Много се радвам, че станах член на тази партия, защото е лява партия. Ние работим с младежи, създаваме нови идеи и ги съчетаваме с тези на по-възрастното поколение”, споделя той пред телевизията.

В свободното си време Дейв се занимава с музика. Прави клипове и е диджей в столични заведения. “Музиката е път към душата и сърцето на много хора и тя помага  хората да разберат по-лесно твоята гледна точка. Посланието ни като млади хора е, че ни е грижа за обществото и искаме да го променим”, казва още студентът.

“Иска да се развива в България и да живее и да се занимава с политика”, каза пък Станислав Стоенчев, който е член на изпълнителното бюро на левицата. “Споделя нашите идеи и затова е избрал българската социалистическа партия”, добавя той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!