Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Депутатът Будинов от ГЕРБ: Борисов работи, а Радев само се разхожда и плюе хората

/
/
350 Views

Жените от „Системата ни убива“ са в стил Мая Манолова – агресивни, а когато правихме техните закони бяха мили и добри, коментира депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов в ефира на bTV. Той не одобрява протестите да стигат до дома на премиера, до личното му пространство, предаде Актуално.ком.

Будинов посочи още, че „с Отровно трио, четворка и провалени политици няма какво да говорим.“ По думите му се случват много неща в столицата, но въпросът е кой какво иска да постигне. Ние сме склонни на диалог, искаме да чуем хората, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, подчерта Будинов и допълни, че по време на протестите министър-председателят не си бил вкъщи.

Advertisement:

 

 

 

За разлика от президента Румен Радев, премиерът Бойко Борисов работи за българските граждани, докато държаният глава се разхожда, прави забележки, поставя изисквания и плюе хората.
Според Будинов много лесно се манипулира мнението на хора през социалните мрежи, като се плаща и за самите протести. Оставките са, за да покажем, че ние сме различни и махаме хората, за които има някакво съмнения, отбеляза Будинов в отговор на въпрос защо бяха освободени четирима министри от властта. Будинов се оплака, че не се чувала достатъчно позицията на ГЕРБ, при което  водещата Жени Марчева го контрира, че дори в този момент има трибуна да изкаже позицията на управляващите.

Той уточни, че на него не му харесвало, че медиите не отразяват мнението на обикновените и тихите хора, които били доволни от управлението. Много повече са хората, които не подкрепят протеста, каза още Будинов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar