Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Депутат на Слави си разглежда обяви за Мерцедеси в парламента

/
/
624 Views
Advertisement:

Advertisement:

Интересна снимка в социалната мрежа Фейсбук публикува журналистката Надежда Ганева. На нея се виждаси как наш депутат си избира кола по време на парламентарно заседание, предаде Пловдив24.

“Няма по-голям Ганя момент от този – депутат гледа S-класа в Народното събрание”, написа дамата в профила си по-рано днес.

Естествено, повечето коментиращи са меко казано разочаровани от поведението на народния избраник. Част от коментиращите твърдят, че човекът на фотоса е Светослав Георгиев от “Има такъв народ”.

Официална справка за Георгиев от сайта на Народното събрание:

Дата на раждане: 8/06/1983, Пазарджик, България

Професия: преподавател; консултант

Езици: английски; японски; нидерландски

Избран(а) с политическа сила: ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД, 24.08 %

Участие в предишно НС: 45 НС.

Първоначално сайтове близки до ГЕРБ пуснаха информация, че това е Свилен Андреев от ДБ, но се оказа, че депутатът е от ИТН.

Ето какво написа Свилен Андреев.

Казват, че разбираш дали си от правилния отбор, едва когато попаднеш в ПИК! Аз, че съм от правилния, го знам отдавна, но дойде и моят ред!

За всеки, който ме е виждал наживо е ясно, че човекът разглеждащ мерцедеси в пленарна зала няма нищо общо с мен. Излишно е да коментирам, че не се обличам по този начин, че стоя винаги на четвъртия ред и че не нося лаптоп в залата. Пак казвам, излишно е, защото кафявите медии целят точно това. А именно, да ни вкарат в обяснителен режим. За всеки, който си прави труда да следи парламентарния живот е ясно, кой е колегата. Интересното в случая е, че той е от ИТН, но за ПИК по- интересните сме ние!

Пожелавам ви един страхотен неделен ден. Моят вече е!

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!