Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Депутат от ГЕРБ заплаши Президента с Иван Гешев

/
/
2238 Views
Advertisement:

Депутат от ГЕРБ заплаши Румен Радев с Иван Гешев
Advertisement:

На личната си страница във фейсбук депутатът от ГЕРБ Младен Шишков продължава започналата от сутринта словесна престрелка между бившия премиер Бойко Борисов и Румен Радев. Плаши президента с Иван Гешев.

Припомняме, лидерът на ГЕРБ написа в свой пост в социалната мрежа, че “днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство. Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос. Затова сега се нуждаем от обединение”. Малко по-късно държавният глава, който бе на посещение в град Раковски, отговори, че “единствените думи на Бойко Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”.

Ето какво още пише Младен Шишков:

“Да посетиш града, чийто най-светъл празник пренебрегна насрочвайки избори точно тогава!

Да посетиш църква, пред която твоите предшественици спираха хората да влизат, а след това пребиваха в районното свещениците!

Да посетиш селото, чийто поминък затри от неспособност да управляваш държавата, за да дадеш празни обещания за пореден път!

Да си правиш предизборна кампания на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от държавата, посрещнат от партийните активисти на най-мракобесната партия в историята на България!

И ако нечии думи ще бъдат важни пред следващия главен прокурор, то и настоящият има много да пита. Само след няколко месеца!”

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!