Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Депутат от ДПС: Кирил Петков ме привика и ме заплаши

/
/
9115 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадър Булфото, ДПС

“Аз вас ще ви оправя”!

С тези думи се обърнал Кирил Петков към депутат от ДПС, твърди самият депутат и посочи, че се чувства заплашен.

Новият скандал гръмна преди минути.

Кирил Петков още не е коментирал обвинението.

Парламентарната група на ДПС твърди, че премиерът Кирил Петков отправил заплаха към депутата от движението Станислав Анастасов преди няколко седмици като е замесил името на координатора по санкциите, който е с ранг на посланик в Съединените щати, Джеймс О`Брайън, предаде БНР.

Как е отправена заплахата разказа самият Станислав Анастасов:

“Кирил Петков се опита да ме привика с жест. Застанах на дистанция около метър и половина – два, за да може все пак да се чуваме. Не държа някой да ми говори на ушенце, ние сме против тези неща. Той ми каза: ” Аз ще ви оправя”. Не повярвах на ушите си, казах “Моля”, а той повтори: “Аз вас ще ви оправя”. Каза “Джеймс О`Брайън е името на човека, до три седмици очаквайте новини”. Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна назад и каза: “До три седмици очаквайте новини”. Имаше колеги зад мен, от групата, между другото, така че има достатъчно свидетели на случката”.

Парламентарната група на ДПС внася в деловодството на парламента проекторешение за създаване на временна анкетна комисия за казуса с енергийния проект “Южен поток”, обяви междувременно лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ:

“Установяване на всички факти и обстоятелства по твърденията на министър-председателя, а и не само за тях – всичко онова, което се е случвало около така наречените “”потоци”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!