Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Депутат с К-19 от болницата: Сто тояги на голо за Мангъров! Още ли се питаме къде е КОВИД?

/
/
392 Views

Депутатът от Раковски Младен Шишков разказа за трудната си борба с коронавируса.

Първоначално той е бил на домашно лечение, но се е наложило да бъде хоспитализиран, пише glas.bg.

Advertisement:

 

По думите му 14 дни за него са били като сън, а от първите от тях няма никакви спомени. Шишков благодари на лекарите и ги определи като свръхчовеци.

 

Вижте целия му разказ:

Още ли се питаме къде е КОВИД?

Ето го, днес, тук, сега. Навсякъде около нас. Неканен, ненужен, излишен. Но наличен.

След 9 дни домашно лечение, се оказа, че нещата не са толкова прости.

Температурата не спадаше и се наложи да премина на венозни антибиотици под лекарско наблюдение в болница. Не исках да афиширам публично състоянието си, защото смятам, че е твърде лично. Но като публична личност нямаше как да го прикривам, няма и смисъл вече. Не исках да провокирам нито състрадание, нито пък да давам хляб на хейтърите и мангър поклонниците. Но фактите са факти, не че има какво да се каже.

 

 

 

 

Освен, че вече 14 ден съм като в сън. Особено от първите 9 нямам никакъв спомен. Освен чувството за непрекъснато преминаване на валяк през теб. Преди време един познат ми каза, че било гадна работа. Не е гадна – отвратителна е. В заключение, но най-важното.

 

Дълбок поклон пред медицинските лица!

Те не са хора, те са свръхчовеци в скафандри. Терминът “герой” е най-малкото, което може да се каже за тях. Непрекъснато са в готовност за помощ, не щадят сили, енергия, здраве. И не, не защото съм “специален”.

 

Пред никой не съм афиширал длъжността си. Настанен съм в стая с още 5 мъже, аз съм най-младият. Отнасят се еднакво с всички нас. Дори и със 80 годишният бай Неделчо, който е голям сладур, но непрекъснато прави бели. Хора са. Големи!

Вярвам в българското здравеопазване! Вярвам в българските медици! Поклон! П. С. Реплика от стаята: Сто тояги на голо за Мангъров. Като си почине още сто.

От пациент, който не е особен привърженик на властта. Бъдете здрави приятели! Бог да пази България!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar