Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Десислава Атанасова: Нинова е осъдена да плати 2091 лева на мен и 1716 лева на ГЕРБ

/
/
446 Views

Десислава Атанасова написа във Фейсбук, че Корнелия Нинова е осъдена да плати 2091 лв. на нея и 1716лв на ПП ГЕРБ. Тя щяла да ги дари на ВМА.

„Софийски градски съд е отхвърлил жалбата на Корнелия Нинова срещу мен и ПП ГЕРБ като неоснователна и я осъжда да заплати 2091лв на мен и 1716лв на ПП ГЕРБ,  написа във фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Advertisement:

 

 

 

„Важното: Нинова НЕ е проверявана от трима главни прокурори за приватизацията на „Техноимпекс“ и това твърдение не е клевета!“, пише още Десислава Атанасова. „Цитираните пасажи от книгата – “ КОРУПЦИЯТА“, издадена от висшия съвет на БСП през 2001г., в която „Техноимпекс“ е сочена за СЪМНИТЕЛНА СИВА СДЕЛКА, част от „бандитската приватизация“, а приватизаторите са наречени „партийни парашутисти“, „присвоявали предприятия чрез РМД“ също не е клевета!“ „Така се прави в правова държава.“ Истината и само истината! Корнелия Нинова, сумата за която си осъдена ще даря в полза на ВМА, където се лекуваш. Бързо оздравяване!“, пише още депутатът от ГЕРБ.“

 


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar