Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Десислава Атанасова: Тия безделници на барикадите не са българи, а предатели!

/
/
490 Views

 

Скандално! Десислава Атанасова отнесе жестоко наказание! Вижте ...

Острието на Герб отново публикува мнението си за хората, които в момента протестират и са направили барикада с палатков лагер на “Орлов мост”.

Ето какво написа депутатката от Дулово” споменава izvanredno.info

Advertisement:

 

 

 

 

“Барикади, палатки все едно гледам варвари, хуни, липсват им само, копията, лъковете и конете. Това не е протест, това си е политически рекет, зад който седи онзи наглият злобен дребен човечец, който незнайно как успя да влезе в президентството.

 

 

 

 

 

Вижте им простотията, не пускат дори майки с колички с малки деца да се разхождат около “Орлов Мост” крещят по тях, че са провокаторки, цяла нощ пият, крещят, а когато полицията ги доближи започват да се подготвят за бой.

21 век сме г-н злобен човек, да си приберете изчадията от улицата вече и да се поспрете малко, разбирам ви, че Божков ви е дал вече няколко милиона да свалите Герб и Борисов, но няма да стане с тези племена под шатрите.

Никой не ви вярва, че протестирате, защото България била зле и Борисов бил лош, вие протестирате, защото искате властта в държавата, за да може да оневините престъпниците вашите много близки приятели.”

Източник: izvanredno.info

Advertisement:

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar