Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Джо Байдън е новият президент на САЩ, Тръмп не е готов да го признае

/
/
239 Views

Доналд Тръмп все още не е готов да признае поражението си. Самият той обяви това в последното си изказване.

Тръмп заяви, че ще е готов да признае поражението си на изборите, ако юридическите процеси, които подготвя щаба му, приключат без успех, съобщи Fox News. Тръмп „учтиво ще признае поражение“, ако „няма път към победа“ след решение на съда.

Advertisement:

По-рано той отново заяви, че е спечелил изборите, припомня Стандарт.

 

 

„Наблюдатели не бяха допуснати в стаите за преброяване. Аз спечелих изборите, получих 71 милиона законни гласа. Случиха се лоши неща, които наблюдателите не позволиха да се видят. Такова нещо никога по-рано не се е случвало. Милиони бюлетини, които е трябвало да бъдат пратени по пощата, са били изпратени на хора, които не са ги искали“, пише Тръмп в Twitter часове след като американски медии обявиха, че Джо Байдън печели. Според Тръмп обаче неговият съперник не е бил обявен за победител в нито един от спорните щати.

Тръмп твърди, че Байдън има намерение да бъдат преброени всички бюлетини, включително тези, които са „мошенически подадени“. Той обещава да не остави нещата докато „американският народ не получи честно преброяване на гласовете“ и заявява, че подготвя искове в съда в защита на своята позиция.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar