Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Дискотеките ще работят денем. Отварят в 11 часа на обяд

/
/
593 Views

Нощните заведения намериха начин как да заобиколят заповедта на здравното министерство да затворят врати до 12 ноември. Вместо да работят нощем, те решиха да приемат посетителите си денем. По този начин ще спасят бизнеса си от фалит, като функционират като ресторанти или кафенета, които не попадат в ограниченията на заповедта, пише „България днес“.

Популярна дискотека в Студентски град в столицата вече обяви на фейсбук страницата си, че отново започва работа, като отваря в 11 часа. „За нас е важно вашето здраве и здравето на нашия персонал и затова са взети всички необходими и задължителни противоепидемични мерки, както и спазване на необходимата социална дистанция. Очакваме ви!„, се казва в съобщението в социалната мрежа.

Advertisement:

Новината предизвика огромен интерес и десетки хора изявиха желание да се включат в забавленията без страх от заразата и струпването на едно място. Собственици на заведения също така изтъкват, че никъде не е посочено какъв е часът, според който барът или дискотеката могат да бъдат категоризирани като нощни. Затова и от бранша са изпратили предложение до Столичната община и здравното министерство за общ вечерен час.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar