Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Доц. Стойчев: Борисов направи много, сега живеем по-добре отпреди 10 години

/
/
380 Views
Advertisement:

За съжаление на никого не му е до празник, защото разделението е толкова голямо, че сме се докарали дотам да не можем да живеем заедно. Мога да кажа, че живеем в нов Вавилон, тъй като говорим на един език, но имаме предвид различни неща. Това коментира в сутрешния блок на bTV политологът доц. д-р Стойчо Стойчев.

,,Борисов вече направи заявка, че ще се оттегля, за да се грижи за партията си – отдавна се търсеше някакъв такъв развой. Според мен той направи много за България, трудно може да се каже, че нищо не е било или че тези десет години са били ужасни. Определено живеем по-добре сега, отколкото преди десет години. Аз като преподавател мога да кажа, че 60-70 процента от студентите ми идват със собствени коли, а по мое време, когато аз бях студент, всички идваха с 280”, обясни още доц. Стойчев.

Advertisement:

 

 

Според политолога фундаменталната грешка на Борисов е била пренебрежителното отношение към хората, които са му врагове и които го мразят.

Няма революционна обстановка в страната – хората ходят на море, по курорти, всичко живо си почива, добави той и отбеляза, че  най-движещата енергия в България е омразата.

,,Ще имаме все по-фрагментирани парламенти, равни по брой депутати и партии. Когато имате 3-4 партии от един калибър, това означава, че ще трябва да се работи с многопартийни мнозинства, трябва да свикнем и с безпринципни коалиции”, уточни в заключение доц. Стойчев и обяви, че не се възприема като “политолога на ГЕРБ”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!