Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Дъщерята на Васил Илиев вдига бизнес империя

/
/
3378 Views
Advertisement:

Дъщерята на Васил Илиев вдига бизнес империя
Advertisement:

Ивона – единствената дъщеря на покойния бос на ВИС Васил Илиев – е започнала мощен земеделски бизнес. Щерката на легендарния мафиот планирала да вдигне огромна кравеферма край кюстендилско село. Там фамилията Илиеви притежава десетки декари наследствени ниви.

Инвестицията за строителство на самите сгради, купуване на техника и стотиците говеда може да достигне над 10 млн. лева, обясняват експерти. Парите едва ли ще са проблем за Ивона, която е една от преките наследници на огромното богатство на ВИС-2. След убийството на двамата босове имането попада в ръцете на вдовицата на Георги Илие.

Мая Илиева впоследствие прехвърля дялове от богатството и на останалите наследници – сестрата на братята Мариана и дъщерята на Васил Илиев – Ивона. Макар и несметно богата, Ивона никога не e парадирала с парите или името на баща си. Висаджийската наследничка умишлено избягва светлината на прожекторите. Единствената й публична поява бе преди няколко години, на състезание по борба в памет на братя Илиеви. На финала тя и леля й Мариана връчиха наградите на победителите.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!