Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Евроком: Борисов събра цяло село да се прегръщат в разгара на заразата

/
/
329 Views

снимка: Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е на обиколка на малки населени места в Пазарджишко. В едно от селата премиерът инспектира нов път, предаде „Евроком“.

Advertisement:

„Кога е идвал тука премиер?! Една година дойде Рамадан Аталай да ни прави канализация и вода и докара тука един трактор. А сутринта като станахме, няма го трактора. Нас тука 15 години ни лъжат ДПС и ние гласувахме за тях, но нищо не направиха. Само обещаваха и нищо“, обяви жител на село Грашево.

 

 

„Ами виждаш, че за разлика от другите, първо правим и после идваме да видим направеното“, отсече Борисов.

„Най-важното е да сме живи и здрави. Доволен съм, че оценявате как работим“, отговори Борисов на събралите се хора.

„Искаме в понеделник отново вие да бъдете с нас и да продължите, както досега. Само вие оправихте училищата, детските  градини, читалищата, за всеки човек, за всеки проблем помагате. За здравето ни също, защото има ваксини за хората“,каза друг мъж, който специално е дошъл от село Пашово. „За нас е много важно, че вие не правите разлика между християни и мюсюлмани, а оправяте и джамиите, защото сме един народ и всички работим и живеем в тази държава“, каза още той.

Премиерът отвърна, че наистина има само две партии  – ГЕРБ и ДПС, а всички останали се включват само на живо и се мислят за нещо различно от народа, отвърна Борисов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar