Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Екс-посланик съсипа министър Сачева: Новото безгръбначно на ГЕРБ

/
/
606 Views

 

 

Само в ГЕРБ може да има тази логика. Сачева изрежда куп несвършена работа на ГЕРБ като основание за оставяне на правителството на власт!?

Дори няма смисъл да говоря за безгръбначни хора.
Като завършила техникум за политици – щампи, опорни точки – от този комсомолски тип кадри.

Advertisement:

Морал и управление на ГЕРБ – съвместими в нейно лице?!?!
Знаете ли какво забелязах при тези над 15 протеста пред БНТ – много са пречупените хора – само един журналист излезе от БНТ за да подкрепи протеста!?!
Изводът – пораженията на тази власт са толкова дълбоки, че реформите не могат да се проведат с подкрепа отвътре. Пречупени, уплашени журналисти.

Виждате че дори в „приятелската към протестите“ БТВ маршируват само представители на властта. Тя гради имиджа си на „обективна“ телевизия въз основа на минимални, далеч под стандарта на независима телевизия, покрития от протеста. БНТ и Нова ТВ са направо инструмент за пропаганда и манипулация.

 

 

За това на протестите трябва да се говори пряко куме в очи – това са „пленени“ журналисти, които петнят професията. Не им го спестявайте.
Морал в политиката било спазването на законите – и Пеевски и Доган се вместват в този морал?! Сачева така и не разбра разликата между пропагандатор и управленец.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar