Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето ги наследниците на Лили Иванова, които не спират да я радват /Уникална снимка/

/
/
1046 Views

Неведнъж в пресата е обсъждано на кого ще остави наследството си примата на българската естрада, Лили Иванова . Както е известно, самата тя няма собствени деца, но пък е приела като свои тези на сестра си, Магда.

Именно заради това авоарите на примата най-вероятно ще бъдат разделени на четири – между четиримата ѝ внуци .

Advertisement:

Каката на звездата има две дъщери – Мария и Радмила, а всяка от тях пък е родила по две деца.

С „бабо“ към Иванова се обръщат две момиченца и две момченца, но неин любимец бил най-големият от тях – Иван. Хора от екипа на Вечната Амбър разкриват, че негова снимка дълго време красяла дисплея на телефона на певицата, а Иван, чийто талант бил рисуването, не пропускал по празници да я изненадва със собственоръчно направени картички и картини.Напук на мълвата, че Лили цепи стотинката на две, тя продължавала да се грижи за по-голямата си сестра, която вземала оскъдна пенсия, като дори й купила апартамента, в който Магда живеела в момента. Освен това често купувала подаръци на любимите си племеннички и децата им, и била в отлични отношения с тях. Скандали във фамилията за имоти нямало, а преди известно време стана ясно, че Лили е откупила от племенницата си Мария общ семеен имот в родния на певицата Кубрат.

 

 

 

 

Не е тайна, че естрадната легенда има нюх на истински брокер към сделките с недвижима собственост и спечеленото през годините от записи, концерти и по частни партита предвидливо е инвестирала в тузарски имоти. Стойността им по пазарни цени днес надхвърляла няколко милиона лева.

Изпълнителката на „Ветрове” притежава луксозна мансарда в идеалния център на столицата, апартамент в затворен комплекс във Варна, както и луксозен имот край София. През 2005 г. Лили се сдобива с мезонет в местността Свети Николай край морската столица. Мезонетът във вилната зона до морския бряг е в елитен район със скъпарски имоти, от които се открива безбрежна панорама към морето. Последната й сделка е от 2009 г., когато си купува апартамент от 137 кв. м в местността Кръстова вада. За жилището плаща 201 430 лв.

И до момента обаче обаче обитава легендарния си апартамент на столичната ул. „Оборище“, където през лятото направи освежителен ремонт.

Лили Иванова внучета

Племенницата на Лили – Мария, с четирите ѝ внучета

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar