Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето какъв SMS пратил Кирил Петков на Слави

/
/
63 Views

Потрес! Какъв SMS пратил Кирил Петков на Слави

Изпитваме огромно удоволствие, че не сме в сегашния лицемерен парламент. Ето, истината започва да излиза. Това коментира в „Лице в лице“ Станислав Балабанов от ИТН.

„Една от грешките ни е, че се доверихме на хора, които не притежават морал. Ние ще стартираме с пълна сила, когато му дойде времето. Ако бяхме оставили онази коалиция в предния път да просъществува, щетите щяха да са непоправими“, каза той.

Advertisement:

 

 

„Колегите от „Продължаваме промяната“ решиха да откраднат предизборно нашата идея за медицински хеликоптер, която беше записана в коалиционния договор. Миналият ден обаче обществената им поръчка пропадна, след като служебният здравен министър я прекрати. Тази обществена поръчка не беше направена качествено.

Тя беше направена от хората, които днес опорочават думата почтен – визирам „Продължаваме промяната“, заяви още Станислав Балабанов.

„Ами парите за пътища? Скандалът избухна заради Василев, който искаше да контролира целия паричен поток. “

„Срамно е и страшно бивш министър -председател да размята кодове. Този човек изпрати на Трифонов смс – „Аз арестувах Борисов“.“, обясни той.

Сега имаме един единствен изход – президентска република и за това ние ще направим референдум. Президентската република няма да се прави, за да управлява Радев“, заключи Балабанов.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar