Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето, как да се облечете като французойка

/
/
693 Views

Начинът на обличане на френските дами отдавна се е превърнал в стандарт за стил. Ето защо, когато казваме „изглежда като французойка“, имаме предвид безупречен външен вид.

И така, какво напътства французойките при създаването на елегантен външен вид? Предлагаме ви да научите тук и сега:

Простота във всичко!

Advertisement:

Това правило е еднакво вярно за жените от средната класа, както и за представителите на елита, където се счита за лоша форма да демонстрират финансовата си жизнеспособност.

Поглеждайки семплата и в същото време елегантно облечена мадмоазел, изглежда, че тя отдели около пет минути за вида си.

Нещата с марката трябва да бъдат „разредени“

Да се ​​обличаш от главата до петите в дрехи на известни марки, във Франция се счита за лош вкус. За френските дами е напълно естествено да носят блуза от известен дизайнер с евтина пола. Смята се и за неприлично да носят дрехи, които буквално „крещят“ от кого са. Такива са например лога. Те не са добре дошли.

Френските жени не подчертават своята сексуалност

Дълбоко деколте, откровено мини, високи токчета – ако например в Париж видите момиче в такава „униформа“, знайте, че това не е французойка. По-скоро е турист.

Френските момичета обичат напластяването на дрехите

Така, например тениска, която носи се съчетава със сако без ръкави. За да изглежда сладко и невинно, в рязък контраст с агресивната сексуалност, може да съчетаете някоя хубава блуза.

французойка

Внимание към детайлите

Обувки, чанта – всичко това е слабост за французойките. Казано по друг начин, всичко, което ви кара да забравите за спестяването. Аксесоарите са съчетавани с всяко облекло и, за разлика от дрехите, те могат да „покажат” принадлежността си към даден бранд, например: Шанел, Луи Вютон , Хермес. Друг задължителен аксесоар е парфюмът. Такъв трябва да се комбинира с цвета на дрехите, сезона и настроението. Предпочитат се топли, ориенталски, сладки аромати.

Любов към покупките

Доброто никога не е евтино! Това е добре познат принцип. Желаейки да спестят пари, френските жени пазаруват от продажби, които са в тази страна около три пъти годишно. Освен луксозни бутици, във Франция има много демократични магазини, предлагащи качествени евтини дрехи, популярни сред всички слоеве от населението – включително елита.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar